dimarts, 21 de juliol de 2009

NYCAcabo de tornar d'un viatge a New York. De fet, encara estic amb el jet-lag, el meu cos està com despistat, i no sap si té gana o son o què.
Ha estat un viatge molt intens, unes senyores vacances. He après molt, i voldria anar-ho compartint amb vosaltres una mica poc a poc.
El que més m'ha impressionat és l'amabilitat dels ciutadans de New York, la veritat és que no ho esperava! Ens va passar més d'una, de dos i de tres vegades, que estàvem consultant el plànol, i gent s'aturava a oferir la seva ajuda, a orientar-nos. Després si no tenien pressa preguntaven d'on som, i en dir "Barcelona" solien tenir una reacció simpàtica ("Barça champions, Madrid fuera" ens va dir un, fins i tot a Manhattan em persegueix el Barça)
Tampoc vull el·laborar una teoria, només hi he estat una setmana, i suposo que hi ha de tot com a tot arreu, però en serio que no m'esperava aquesta bona disposició. Potser és perquè com que sóc Mallorquina tinc molta mania als turistes (perdoneu, és una cosa visceral)i m'ha sorprès veure'm tan ben rebuda.
A veure si n'he après, i sóc capaç d'oferir la meva ajuda, sense que me la demanin, a la gent anònima del carrer. I a no tenir tanta mania als turistes, que jo també ho sóc quan puc.
(Ah! La imatge no és nostra, però es que encara hem de triar les prop de 2000 fotos que hem fet. Però aviat en penjaré de fetes nostres)

2 comentaris:

Marcos Mateu ha dit...

Veus com son molt macos? Ja estic content de que vos ho passasiu molt be i ja fris de veure ses fotografies :D

Anònim ha dit...

Que vagi molt bé el primer concert del Cor de la Ciutat de Mataró!

Jo no hi podré ser per agenda!
Però de cor, espero que et vagi molt bé i que omplio tot el monumental de gom a gom!

P.D: Jo també vull anar a NYC!