dissabte, 15 de setembre de 2012

El camí de la vida

La Dolores m'envia aquest vídeo, d'una tendresa que m'ha fet emocionar com feia molt temps que no em passava.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

És d'una tendresa que emociona. Aquest any aniré a estudiar fora de casa i suposo que per això m'ha arribat molt a l'ànima. És una mica trist però també té la dolçor que definiria amb una llei de l'univers: "res es mor, tot es transforma".I en certa manera em fa pensar en la cançó de Jorge Drexler "Todo se transforma" ("Cada uno da lo que recibe y luego recibe lo que da, nada es más simple, no hay otra norma: nada se pierde, todo se transforma")http://www.youtube.com/watch?v=QfhEKpFiepM

Moltes gràcies per compartir-lo!

Raquel

Maria Escalas Bernat ha dit...

Moltes gràcies, Raquel.
Espero que et vagi bé el camí que encetes. Anar a estudiar fora és una de les assignatures pendents, que ja no faré.
M'ha agradat molt la cançó, i la penjaré al meu altre blog (de poesia i música) durant el novembre.