TALLERS ESCRIPTURA CREATIVA

Et proposo aprendre i gaudir amb els tallers d'escriptura creativa on-line.


TALLERS

Aquests tallers tenen la voluntat de donar-vos eines per a escriure: parlem de tècniques, proposem temes, exercicis de creativitat, enfocaments diversos i fem comentaris als textos que envieu.


Actualment tenim tres tallers disponibles que corresponen a:
- Iniciació
- Mig
- Aprofundiment

INICI GENER 2021

Iniciació:

Taller de 5 sessions en les que es parla sobre un aspecte més tècnic i després es proposa un exercici que comentarem a la següent sessió. És un taller de fonaments bàsics que tota narració necessita.

Aquest taller té una periodicitat quinzenal.

El preu del taller és de 100€ amb la possibilitat que al finalitzar es pugui fer una tutoria extra personalitzada i individual dels textos de l'alumne que ha escrit al taller. Aquesta tutoria té un preu de 30€.

Inici 18 de gener. (mínim 4 persones - màxim 8 persones)

Mig:

Taller de 7 sessions en les que s'avança en més tècniques d'escriptura mantenint l'esquema del primer taller i aprofundint en aspectes més avançats.

Aquest taller té una periodicitat quinzenal.

El preu del taller és de 140€ amb la possibilitat que al finalitzar es pugui fer una tutoria extra personalitzada i individual dels textos de l'alumne que ha escrit al taller. Aquesta tutoria té un preu de 30€.

Inici 12 de gener  (mínim 4 persones - màxim 8 persones)

Aprofundiment:

És un taller en el que practicareu tècniques a partir de propostes que ajudin a encaminar el vostre aprenentatge. Es tracta de que cadascú al seu ritme avanci en la millora de les habilitats. escriptores.

Aquest taller, d'inscripció mensual, tindrà una sessió cada quinze dies.

El preu mensual és de 60€ per mesos de 3 sessions i 40€ per mesos de 2 sessions. Si t'inscrius per un trimestre el preu és de 120€ (serien 7 sessions).  [Revisat]

Inici 11 de gener  (mínim 4 persones - màxim 8 persones)


ALTRES

- Coaching literari:  Si estàs escrivint una novel·la o tens un projecte (biografia, contes, etc), et proposo unes sessions individuals personalitzades per acompanyar-te en aquest camí. Consulteu preu.

- Informe de lectura: Valoro el teu manuscrit des d'un punt de vista literari i comercial. L'informe consta d'unes 3 o 4 pàgines amb comentaris, suggeriments, valoració dels punts forts i dèbils i orientació sobre quin pot ser el camí idoni per a que surti a la llum.
Consulteu preu.

- Altres consultes es poden valorar.


VOLS REGALAR ALGUN D'AQUESTS TALLERS?

Posa't en contacte amb mi al correu mariaescalasescriptura@gmail.com i si et cal t'envio un VAL que puguis lliurar com a regal.


PREGUNTES FREQÜENTS


I si m’atabalo?
Es tracta de que us ho passeu bé, escrivint. Teniu total llibertat per, si no us hi veieu amb cor, no lliurar un text. Tot i que he tingut alumnes que ja els està bé llegir el que escriuen els companys i rebre les propostes didàctiques, jo t’animo a que escriguis, segur que t’ho passaràs molt millor.
 
Jo no he escrit mai, faig faltes, no domino el català.
No estem per a jutjar-te ni per a fer-te sentir malament per l’esforç que fas. Evidentment, quan rebi els teus escrits et comentaré les faltes, però sempre des del respecte i la visió positiva.
També et demanaré que, quan comentis els exercicis dels teus companys de grup ho facis, de la mateixa manera.

Em fa por no tenir “inspiració” i no saber què escriure
Això és part de la meva tasca: donar-te eines per a que trobis la manera d’escriure millor, recursos per trobar idees, i sobretot, vetllar per a que la inspiració et trobi treballant!

Hi haurà alguna trobada presencial?
Els grups són de gent d’arreu dels països catalans, i no està prevista una trobada presencial, tot i que, si us animeu, m’hi apunto!

Com ho pago?
Si hi tens interès, fes-m'ho saber i, si encara hi ha places, et donaré el IBAN on has de fer l'ingrés. També pots pagar per Bizum. 
Al concepte hi has de posar el teu nom.

Necessito alguna eina, algun requisit a l'ordinador?
Per a fer les activitats del curs, aniria bé que tinguessis un compte de gmail. Com que compartiré amb vosaltres textos i recursos des del  Drive, si teniu un compte de Gmail no tindreu problemes per a accedir-hi. 
Si no pots fer-ho, m’ho fas saber i buscarem una alternativa.


Espero que hagi estat d’ajut aquesta informació, si hi ha alguna cosa que vols aclarir, no dubtis a preguntar.    mariaescalasescriptura@gmail.com


Cap comentari: