TALLERS ESCRIPTURA CREATIVA


Els tallers d'escriptura consten de 5 sessions quinzenals cadascun.

Aquests cursos on-line tenen la voluntat de donar-vos eines per a escriure: parlem de tècniques, proposem temes, enfocaments diversos i fem comentaris als textos que envieu.

A cada sessió es parla sobre un aspecte més tècnic i després es lliura un text que comentarem a la propera sessió. 

Actualment tenim tres tallers disponibles que corresponen a:
- Iniciació
- Mig
- Aprofundiment

El preu del cada taller és de 90€ amb la possibilitat que al finalitzar es pugui fer una tutoria extra personalitzada i individual dels textos de l'alumne que ha escrit al taller. Aquesta tutoria té un preu de 30€.

Els antics alumnes d'algun dels tallers tenen un 15% de descompte del preu del taller, no de la tutoria.

Algunes preguntes que potser et fas:

I si m’atabalo?
Es tracta de que us ho passeu bé, escrivint. Teniu total llibertat per, si no us hi veieu amb cor, no lliurar un text. Tot i que he tingut alumnes que ja els està bé llegir el que escriuen els companys i rebre les propostes didàctiques, jo t’animo a que escriguis, segur que t’ho passaràs molt millor.
 
Jo no he escrit mai, faig faltes, no domino el català.
No estem per a jutjar-te ni per a fer-te sentir malament per l’esforç que fas. Evidentment, quan rebi els teus escrits et comentaré les faltes, però sempre des del respecte i la visió positiva.
També et demanaré que, quan comentis els exercicis dels teus companys de grup ho facis, de la mateixa manera.

Em fa por no tenir “inspiració” i no saber què escriure
Això és part de la meva tasca: donar-te eines per a que trobis la manera d’escriure millor, recursos per trobar idees, i sobretot, vetllar per a que la inspiració et trobi treballant!

Hi haurà alguna trobada presencial?
Els grups són de gent d’arreu dels països catalans, i no està prevista una trobada presencial, tot i que, si us animeu, m’hi apunto!

Com ho pago?
Si hi tens interès, fes-m'ho saber i, si encara hi ha places, et donaré el IBAN on has de fer un ingrés de 90 € per a les 5 sessions del curs. També pots pagar per bizum. 
Al concepte hi has de posar el teu nom.

Necessito alguna eina, algun requisit a l'ordinador?
Per a fer les activitats del curs, aniria bé que tinguessis un compte de gmail. Com que compartiré amb vosaltres textos i recursos des del  Drive, si teniu un compte de Gmail no tindreu problemes per a accedir-hi. 
Si no pots fer-ho, m’ho fas saber i buscarem una alternativa.


Espero que hagi estat d’ajut aquesta informació, si hi ha alguna cosa que vols aclarir, no dubtis a preguntar.    mariaescalasescriptura@gmail.com

Cap comentari: